Loading

wait a moment

Hon är personen bakom hyllade klädvalen i Nyhetsmorgon

Undrar du också vem som stylar programledarna så snyggt i Nyhetsmorgon varje dag? Vem som ligger bakom att exempelvis Jenny Alversjö har på sig den där fantastiska blusen eller klänningen? Här är geniet bakom stylingen.

Det är en stor skara av svenska folket som dagligen följer Nyhetsmorgon på TV4 varje morgon, och där med är även tittarnas engagemang stort när det kommer till programledarna som leder Nyhetsmorgon. I gänget ser vi personer som Soraya Lavasani, Jenny Alversjö, Tilde de Paula Eby, Sebastian von Sivers, Jesper Börjesson, Anders Pihlblad, Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist, och alla är mycket omtyckta av publiken. De hyllas ofta av TV4:s tittare för att vara proffsiga och trevliga i rutan.

Men det är inte bara programledarnas personligheter som uppskattas av tittarna – uppskattas gör även deras klädsel.

På programmets sociala kanaler, och även på programledarnas egna privata kanaler, hyllas programledarna ofta för sin klädsel och sin styling. Frågor som ”vart är din blus ifrån?” eller ”vart har du köpt din klänning?” dyker nästan alltid upp bland kommentarerna, och programledarna är i många fall snabba på att berätta vart tittarna hittar svaret.

Men det är inte säkert att alla har uppmärksammat det, och om du är en av de som missat så tänkte vi gladeligen berätta vem geniet bakom succé-stylingen är.

Hon heter Siroun och jobbar som huvudansvarig stylist på TV4. På Instagram driver hon sitt egna konto där hon dagligen visar upp alla stylingar som hon gjort på TV4, så om man undrar något över programledarnas kläder är det bara att direkt klicka sig in på hennes konto. Smart grej va?

Och psst… förutom att klä Nyhetsmorgon och andra TV4-profiler i snygga kläder klär hon även sig själv i mycket inspirerande kläder.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *